PRIS MATCH

Vi vil gerne kunne tilbyde vores kunder den bedste pris inden for alle varegrupper. Derfor matcher vi vores konkurrenters gældende priser på alle varer i hele vores sortiment. Vi tilbyder prismatch for, at du som kunde altid er garanteret den absolut bedste pris. Det betyder, at hvis du ser en identisk vare til en lavere pris hos en konkurrent, kan du altid komme ind og få varen til samme pris i vores butik.

Vi prismatcher både fysiske butikker og internetbutikker, dog skal det være med varelager placeret i Danmark. Tilbuddet skal være gældende, og kunne dokumenteres, i købsøjeblikket. Varen skal være på lager hos den forhandler eller webshop der prismatches mod. Vi prismatcher ikke på bestillingsvare, kø -tilbud, restpartier, ophørsudsalg, dagstilbud, timetilbud, begrænsede partier, demovarer, 2. sortering, varer med fabrikationsfejl mv.

Det eneste du skal gøre er

Hvis du har set en vare billigere hos én af vores konkurrenter, så skal du medbringe dokumentation (bon, billede, annonce, tilbudsavis eller lignende) i butikken, hvorefter du kan købe varen til samme pris hos os.

 

KONTAKT OS PR. TLF.: 23 82 50 50